174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Salladskål med ärter
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
53 Kcal / 100g
105 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Kokta rödbetor - lätt måltid eller tillbehör
Rödbetor har mycket starkt färgämne. Är höljet oskadat färgar de inte. Lämna i ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
55 Kcal / 100g
146 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Rostade rotsaker
Rosta = tillaga i torr hög värme i ugn eller i torr panna (utan matfett).
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Lunchfrämjandet
56 Kcal / 100g
60 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hjortronkompott till kötträtt
Ett sötsurt tillbehör som passar bra till kött.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
57 Kcal / 100g
65 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Sötsur rödlök till maten
Passar till allehanda kött och fiskrätter. I brist på tamarisoja använd annan j...
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
58 Kcal / 100g
62 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Stekt grön sparris
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
59 Kcal / 100g
25 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Skånsk brunkål av vitkål
Brunkål passar bl.a. till skinka, revbensspjäll eller fläskkorv. Brunkål, på ga...
Tid: 1 tim 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
61 Kcal / 100g
208 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Honungsglacerade rotfrukter
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
62 Kcal / 100g
157 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Stuvad vitkål (tillbehör)
Byt ut mjölken mot grädde om gräddstuvad kål önskas. Minska samtidigt något p...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
62 Kcal / 100g
146 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grön ärtpesto (tillbehör)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
63 Kcal / 100g
96 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)