Rabarber-och stjärnaniskompott till mat
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 24
            Kcal / portion: 64
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 257 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 0%
Fett: 0%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Korianderfrö mald 2.0 tsk 3%
Sambal oelekpasta } 0.5 tsk 1%
Strösocker 1.5 msk 33%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (1 tim )
- Skär rabarberstjälkar i cm-stora bitar. Lägg i kastrull. Tillsätt vin, stjärnanis, koriander, sambal oelek och socker.
 - Koka upp och låt småkoka i 15 minuter.
 
Kockens kommentar
Passar bl.a. till kött.
Passar till
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)