26 recept med Grönsakssallader ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grönsallad helt enkelt
Blanda gärna olika sallater med varandra och variera t.ex. med olika rotfrukter...
Tid: 7 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
21 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
23 Kcal / 100g
42 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sötsur rödlök till maten
Passar till allehanda kött och fiskrätter. I brist på tamarisoja använd annan j...
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
58 Kcal / 100g
62 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ingefärsdoftande edamame- och äppelsallad
Edamame är unga gröna sojabönor med balja. De används och tillagas som andra fä...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
95 Kcal / 100g
241 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Maskrossallad med bacon eller Crottin
Sallad med bacon serveras som tillbehör till mat. Om bacon byts ut till kla...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
171 Kcal / 100g
114 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ljummen sallad på mangold, trädgårdsbönor, Västervikssenap och gräddfil
Använd blandade trädgårdsbönor, exempelvis vaxbönor, skärbönor eller bondbönor.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
64 Kcal / 100g
142 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ljummen spenatsallad med russin och mandel
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
168 Kcal / 100g
186 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Oi Muchim - kryddig koreansk gurksallad
Sambal oelek är en mycket het indonesisk chilipasta med röd chilipeppar som...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
33 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bönsallad med tomatvinägrett till mat
En snabb variant är att köpa kokta bönor på burk, som man sköljer bort lagen ...
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Lunchfrämjandet
119 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Puntarelle alla romana, klassisk italiensk cikoriasallat
Puntanelle är klassisk italiensk grönsak vars groddar anses vara en delikates...
Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
71 Kcal / 100g
118 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)