18 recept med Klassiska fläsk- och korvrätter

  • Isterband med dillstuvad potatis

    Isterband med dillstuvad potatis

    Att göra stuvad potatis är ett utmärkt sätt att använda överbliven kokt potat...

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    158 Kcal / 100g

    740 Kcal / portion

    GBR (GI) 12 / portion

  • Stekt fläsk med löksås och skinnpotatis

    Stekt fläsk med löksås och skinnpotatis

    Stekt fläsk med löksås och skinnpotatis är klassisk svensk husmanskost, en av...

    Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    161 Kcal / 100g

    728 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Senapspanerade stekta grisfötter

    Senapspanerade stekta grisfötter

    Alla recept näringsberäknas automatiskt i Kunskaps­kokbokens system. I vissa ...

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan x2

    167 Kcal / 100g

    963 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Kokt fläsklägg med rotmos

    Kokt fläsklägg med rotmos

    Fläskläggen kan vara färsk, rimmad eller rökt. En korthuggen lägg väger cirka...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    173 Kcal / 100g

    796 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Korvpanna med potatismos

    Korvpanna med potatismos

    Korvpanna är en enkel rätt som är lätt att göra. Korvar och bacon ger sälta o...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    193 Kcal / 100g

    857 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Rullsylta med rödbetor och kokt potatis

    Rullsylta med rödbetor och kokt potatis

    Rullsyltan pressas för att driva ut vatten ur syltan. På så sätt får syltan f...

    Tid: 2 tim 30 min (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    222 Kcal / 100g

    1073 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Pressylta

    Pressylta

    I stället för fläsklägg kan man ta kalvlägg och i så fall byta ut kalvköttet ...

    Tid: 3 tim (+ 10 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:

    332 Kcal / 100g

    597 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Stekt blodpudding med fläsk och lingon

    Stekt blodpudding med fläsk och lingon

    Hemrörda råa lingon ger en syrlig pikant smak, som inte erhålles med köpt lin...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    354 Kcal / 100g

    1329 Kcal / portion

    GBR (GI) 12 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem