Recept med Så panerar man
Antal recept: 33 st
-
[2]
-
Wienerschnitzel på svenskt och österrikiskt vis
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Grönpanerad gös
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Dubbelpanerad kalkonschnitzel med yoghurtcole slaw och klyftpotatis
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Dubbelpanerad fläskschnitzel med äppelsås
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Dubbelpanerad stekt strömming
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sole ā la Normande, klassisk sjötunga från Normandie
Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Kaki Fry, dubbelpanerade friterade japanska ostron
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Dubbelpanerad fläskkotlett med saffransrisoni
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Müslipanerad laxburgare med äppelröra
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pankopanerade lammtestiklar
Svarighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
[2]