Recept med Om fördegar, raskdeg
Antal recept: 22 st
-
[2]
-
Vetesurdegsgrund, surdegsgrund på vete
Svarighet: Medel,
-
Glutenfri surdegsgrund
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Kryddbullar, vetebullar med fördeg
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Smakrika lussekatter med fördeg (gullvagn eller enkel kuse)
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Pain au levain, franskt kalljäst surdegsbröd
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Ramlösa Kvarn *
-
Ankarstock, klassiskt mörkt fördegsbröd
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Mandelmanns ljusa surdegsbröd
Tid: 45 min (+ 16 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Rågsurdegsgrund, surdegsgrund på råg eller rågsikt
Tid: 15 min (+ 120 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Poolish, tunn fördeg till brödbak
Tid: 5 tim 30 min (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
En bättre kavring på torrskållat mjöl
Tid: 4 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Sara, Solhaga stenugnsbageri
-
[2]