Recept med Om brödbakning matbröd
Antal recept: 70 st
-
Fougasse = fransk focaccia på fördeg
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Smördegspiroger ā la Jansson
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Skållade havrebullar
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Kalljästa grahamsfrallor
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Havre- och rågbullar med pumpafrön
Tid: 1 tim (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Medel,
-
Baguette på franskt vis
Tid: 1 tim (+ 20 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Finskt surdegsrågbröd
Tid: 1 tim 30 min (+ 18 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Saltå Kvarn
-
Linzer Torte, klassisk österrikisk nöttårta
Tid: 1 tim 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Södertäljekringla, hållbara vetekringlor
Tid: 1 tim 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Pâte ā choux, petit chouxdeg, branddeg - grundrecept
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan