Recept med Konserveringsmedel
Antal recept: 13 st
-
Konserverad äppelmos
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Gelehallon
Tid: 24 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Mormors inlagda ättiksgurka, västeråsgurka i ättikslag
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Havtornsmarmelad
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Röd vit eller svart vinbärssylt
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grundrecept sylt av blöta bär - Hallonsylt, jordgubbssylt, björnbärssylt m.fl.
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Björnbärssylt
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Kokt lingonsylt
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Hemsyltad asiagurka (asiegurka)
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Tranbärssylt
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Sofia