Recept med Så tillagas bräss
Antal recept: 5 st
-
-
[1]
-
-
Ris de Veau Meuničre, enkelpanerad stekt kalvbräss
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ris de veau, stekt kalvbräss i bit
Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ris de veau ā la crčme - gräddstuvad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tore Wretman
-
Kalvbräss pesto
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tore Wretman
-
-
[1]
-