Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Anna, Kockskolan
  • » Recept
Anna, Kockskolan

Anna, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Fisk

Antal recept: 13 st

  • [1]

  • 2

  • Nästa

  • Torsk med äggsås - recept

    Torsk med äggsås

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel,

  • Fiskgratäng med hajmal - recept

    Fiskgratäng med hajmal

    Tid: 40 min , Svårighet: Medel,

  • Rödspätta- och blomkålsgratäng - recept

    Rödspätta- och blomkålsgratäng

    Tid: 45 min , Svårighet: Medel,

  • Strömmingslåda med dijonsenap och purjolök - recept

    Strömmingslåda med dijonsenap och purjolök

    Tid: 25 min , Svårighet: Medel,

  • Strömmingslåda med fransk senap och tomatsås - recept

    Strömmingslåda med fransk senap och tomatsås

    Tid: 55 min , Svårighet: Medel,

  • Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmos - recept

    Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmos

    Tid: 45 min , Svårighet: Medel,

  • Lax och torsk i potatismos - recept

    Lax och torsk i potatismos

    Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt,

  • Dubbelpanerad makrill med potatis och sparris - recept

    Dubbelpanerad makrill med potatis och sparris

    Tid: 35 min , Svårighet: Medel,

  • Janssons laxfrestelse - recept

    Janssons laxfrestelse

    Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Lätt,

  • [1]

  • 2

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Nöt, oxkött
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Smörgåsar
  • Köttfärs
  • Fisk
  • Skaldjur
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Matpajer
  • Fågel, kyckling
  • Soppor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Efterrätt
  • Konfekt och godis ¤
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Förrätter
  • Smårätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner