Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Petter, Kockskolan
  • » Recept
Petter, Kockskolan

Petter, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Fisk

Antal recept: 57 st

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • Nästa

  • Fiskfärs - grundrecept - recept

    Fiskfärs - grundrecept

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel,

  • Fiskgratäng - recept

    Fiskgratäng

    Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt,

  • Fiskekaker - klassisk norsk fiskburgare - recept

    Fiskekaker - klassisk norsk fiskburgare

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel,

  • Laksfiskekaker - norska laxburgare - recept

    Laksfiskekaker - norska laxburgare

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Grillad gravad lax - recept

    Grillad gravad lax

    Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svårighet: Mkt lätt,

  • Grillade fiskbullar - recept

    Grillade fiskbullar

    Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt,

  • Laxqueneller, torskqueneller och andra fiskbullar - recept

    Laxqueneller, torskqueneller och andra fiskbullar

    Tid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat,

  • Grillad havsruda - recept

    Grillad havsruda

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel,

  • Rimmad lax med dillstuvad potatis - recept

    Rimmad lax med dillstuvad potatis

    Tid: 35 min , Svårighet: Lätt,

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Smörgåsar
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Köttfärs
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Efterrätt
  • Kalla efterrätter
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Smårätter
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner