
Grillad grön- och rosépepparrullad fläskfilé
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 239

GBR (GI) / port: 0
Recept: 958 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 25%
Fett: 5%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så lagas fläskfilé > Äts ej
Om utegrillning > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (35 min )
- Sätt på utegrillen. Grilla på indirekt värme (sidvärme, eller gallerhöjd 10 cm) under lock.
- Ta ut köttet ur kylskåpet. Kött bör vara rumstempererat inför grillning.
- Förbered alla tillbehör till maten, potatis, sallad eller dylikt. Skär köttet i portionsbitar.
- Filé: Krossa grön- och rosépeppar (i en mortel). Penlsla köttet med lite olja och rulla filén i pepparblandningen. Stick in en stektermometer.
- Grilla 20-30 minuter till kärntemperatur 63-65°C. Vänd köttet så att alla sidor får fin färg. Låt köttet vila 5-10 minuter före servering.