Kalvbiff med timjan och rosmarin
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Så ugnslagas biff >

 

 

När är biffen färdigstekt?

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kalvbiff med timjan och rosmarin

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 186

Kcal / portion: 340

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1359 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 23%

Fett: 11%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 182 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så ugnslagas biff > Äts ej

När är biffen färdigstekt? Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 120°C.
  2. Gnid in köttet med olivolja. Krydda med timjan, rosmarin, flingsalt och svartpeppar.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja på hög värme. Bryn köttet hastigt runt om.
  4. Lägg köttet i en ugnssäker form. Stick in en stektermometer. Stek i ugnen till innertemperatur 55-65°C för rosa till medium stekt. Det tar 45-60 minuter beroende på stekgrad och köttets tjocklek.
  5. Skiva köttet tunt. Garnera med något grönt.

Passar till

Potatismos

Salsa tomatillo

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem