
Sockerfri rabarberpaj
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 164

GBR (GI) / port: 2
Recept: 987 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 7%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 5%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Pajform (låg kant) > Äts ej
Om oxalsyra > Äts ej
Om finpajer > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Rent-a-Chef
Tillagning (1 tim 45 min )
- Deg: Knåda ihop alla ingredienser i en bunke, eller använd matberedare med kniv. Låt degen vila i kylskåp cirka 30 minuter.
- Sätt ugnen på 175ºC.
- Kavla ut degen tunt och kläd en pajform. Förgrädda pajskalet i ugnen i cirka 10 minuter.
- Fyllning: Skölj och ansa rabarber. Dela i bitar. Fyll pajskalet med rabarber och strö över lite Canderel sötingsmedel (eller socker).
- Grädda i ugn 30-40 minuter.