
Inlagd ättiksgurka
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 47

Kcal / portion: 73

GBR (GI) / port: 1
Recept: 294 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min + 1 tim )
- Blanda vatten, ättika, salt, socker i en skål.
Vrid ett antal varv över med pepparkvarn. - Skiva gurkan tunt, t.ex. med en osthyvel.
Lägg gurkan i vätskan. Fyll på med vatten för att täcka gurkan. - Finhacka rikligt med persilja och häll över.
- Låt stå minst 1 timme i kylskåp före servering, helst över natt.
Kockens kommentar
Pressgurka är i stort sett detsamma som ovan, men som lagts under press (tyngd).