Inlagd ättiksgurka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salt

3.0 

krm

Vitpeppar

1.0 

krm

Persilja finhackad

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Inlagd ättiksgurka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 47

Kcal / portion: 73

GBR (GI) / port: 1

Recept: 294 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 155 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt 3.0 krm 0%

Vitpeppar 1.0 krm 1%

Persilja finhackad 0%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min + 1 tim )

  1. Blanda vatten, ättika, salt, socker i en skål.
    Vrid ett antal varv över med pepparkvarn.

  2. Skiva gurkan tunt, t.ex. med en osthyvel.
    Lägg gurkan i vätskan. Fyll på med vatten för att täcka gurkan.

  3. Finhacka rikligt med persilja och häll över.

  4. Låt stå minst 1 timme i kylskåp före servering, helst över natt.

Kockens kommentar

Pressgurka är i stort sett detsamma som ovan, men som lagts under press (tyngd).

PASSAR TILL

Klassisk oxbringa

Sjömansbiff

Alt: Pressgurka

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem