Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Grillkorv

8.0 

styck

Bacon som knapersteks}

4.0 

skivor

 

Tillbehör:

 

Senap svensk

2.0 

msk

Ketchup

2.0 

msk

Korvbröd?

8.0 

styck

 

Kockskolan:

 

Så grillas kött >

 

 

Om fläsk och bacon >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 259

Kcal / portion: 309

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1237 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 21%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 119 gram)

Ingredienser

Visa:

Grillkorv 8.0 styck 80%

Bacon som knapersteks} 4.0 skivor 13%

 

Tillbehör:

Senap svensk 2.0 msk 4%

Ketchup 2.0 msk 3%

Korvbröd? 8.0 styck 0%

 

Kockskolan:

Så grillas kött > Äts ej

Om fläsk och bacon > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Sätt på utegrillen (eller ugnsgrillen). Ta ut korven ur kylskåpet. Den bör vid grillning vara rumstempererad. Linda förslagsvis bacon runt några korvar.
  2. Lägg korvarna på grillen. Grilla smala korvar cirka 3 minuter per sida och tjocka korvar 4-5 min per sida tills de fått fin färg och blivit genomvarma.

Kockens kommentar

Välj olika korvar enligt egen smak. Korvar med låg fetthalt lämpar sig sämre för grillning.

Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel "Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Passar till

Enkel tomatsallad

Champinjonsallad

Thaisallad med söt sesamdressing

Fler recept inom Grillad korv, köttfärs

Liknande recept som Grillad korv