Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 403

GBR (GI) / port: 16
Recept: 1612 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 3%
Kolhydrater: 24%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Portionsbröd 4.0 styck 64%
Skinka rökt skivad 8.0 skivor 14%
Kvarg naturell 4% fett 250.0 gram 14%
Äpple rött, syrligt 1.0 styck 3%
Honung 1.0 msk 4%
Timjan 2.0 kvistar 0%
Kryddkrasse 0%
Kock: Anna, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Kärna ur äpple och skär i kuber. Grovhacka timjan. Blanda keso, äpple, honung och timjan.
- Lägg två skivor skinka i varje bröd. Lägg kesoblandningen över. Toppa med lite krasse.
Fler recept inom Matlåda
Liknande recept som Skinkmacka med äppelkeso och krasse
-
Cheddarpaj med broccoli och paprika
Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Ugnsbakad falukorv med senapssås och tomatsallad
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Frasig köttfärspaj
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Ciabatta med kyckling- och cashewröra
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Citrus- och kycklingsallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Lökpaj
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Italiensk tomat- och zucchinipaj
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Spenatlasagne
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Köttfärslimpa
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan