Äggsallad med kimchi

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Äggsallad med kimchi

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Ägg

4.0 

styck

Avokado

2.0 

styck

Kimchi (surkål)

200.0 

gram

Jungfrusallat (blandsallat)

140.0 

gram

Äpple rött

1.0 

styck

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Olivolja

0.5 

dl

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 326

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1303 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 12%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 237 gram)

Ingredienser

Visa:

Ägg 4.0 styck 19%

Avokado 2.0 styck 32%

Kimchi (surkål) 200.0 gram 8%

Jungfrusallat (blandsallat) 140.0 gram 3%

Äpple rött 1.0 styck 4%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 4%

Olivolja 0.5 dl 29%

Salt 0%

Tillagning (20 min )

  1. Koka ägg i 5 minuter. Spola under kallt vatten och skala. Skär i båtar.

  2. Kärna ur och skala avokado. Skär i skivor. Kärna ur och skiva äpple.

  3. Fördela jungfrusallad på ett stort fat. Lägg på kimchi, avokado, äpple och ägg.

  4. Ringla över olivolja. Pressa över juce av citron. Salta.

Fler recept inom Äggrätter

Liknande recept som Äggsallad med kimchi