Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 211

Kcal / portion: 719

GBR (GI) / port: 2
Recept: 719 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 20%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Pepparrot färsk 25.0 gram 2%
Äpple rött, syrligt 1.0 styck 7%
Creme fraiche 2.0 dl 90%
Citron juice+fruktkött 0.5 styck 3%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (12 min )
- Skala och finriv pepparrot.
Kärna ur och finhacka äpple. - Blanda pepparrot och äpple med crème fraiche. Pressa i citronjuice. Salta, peppra.
Kockens kommentar
Passar bäst till kallt eller varmt kött t.ex. burgare eller på smörgås.
PASSAR T.EX. TILL
Fler recept inom Menyförslag 4
Liknande recept som Pepparrot- och äppelfraiche (tillbehör)
-
Rosédoftande lammfärsburgare med timjansdoftande rödkål
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rotfruktsstrips (tillbehör)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pepparrot- och äppelfraiche (tillbehör)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kokospäron med glöggsmak
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan