Pepparrot- och äppelfraiche (tillbehör)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Pepparrot- och äppelfraiche (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Sats (4dl): 1

Pepparrot färsk

25.0 

gram

Äpple rött, syrligt

1.0 

styck

Creme fraiche

2.0 

dl

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 211

Kcal / portion: 719

GBR (GI) / port: 2

Recept: 719 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 20%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 341 gram)

Ingredienser

Visa:

Pepparrot färsk 25.0 gram 2%

Äpple rött, syrligt 1.0 styck 7%

Creme fraiche 2.0 dl 90%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 3%

Salt och peppar 0%

Tillagning (12 min )

  1. Skala och finriv pepparrot.
    Kärna ur och finhacka äpple.

  2. Blanda pepparrot och äpple med crème fraiche. Pressa i citronjuice. Salta, peppra.

Kockens kommentar

Passar bäst till kallt eller varmt kött t.ex. burgare eller på smörgås.

PASSAR T.EX. TILL

Lammfärsburgare

Fler recept inom Menyförslag 4

Liknande recept som Pepparrot- och äppelfraiche (tillbehör)