Kalori- och GI:
    
                Kcal / 100 gram: 53
    
                Kcal / portion: 59
    
                GBR (GI) / port: 2
Recept: 235 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Kålrot 200.0 gram 27%
Potatis 2.0 styck 57%
Morot 1.0 styck 16%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (30 min )
- Sätt ugen på 200°C.
 - Skala och skär kålrot, potatis och morot på längden i tunna stavar.
 - Häll olja på en ugnsplåt.
Lägg på stripsen.
Sätt in i ugnen i 20 minuter.
Ta ut, salta och peppra. 
Fler recept inom Menyförslag 4
Liknande recept som Rotfruktsstrips (tillbehör)
- 
                
                  
                
                Rosédoftande lammfärsburgare med timjansdoftande rödkål
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Rotfruktsstrips (tillbehör)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Pepparrot- och äppelfraiche (tillbehör)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Kokospäron med glöggsmak
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 
              
              
                    