Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 53

Kcal / portion: 59

GBR (GI) / port: 2
Recept: 235 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Kålrot 200.0 gram 27%
Potatis 2.0 styck 57%
Morot 1.0 styck 16%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (30 min )
- Sätt ugen på 200°C.
- Skala och skär kålrot, potatis och morot på längden i tunna stavar.
- Häll olja på en ugnsplåt.
Lägg på stripsen.
Sätt in i ugnen i 20 minuter.
Ta ut, salta och peppra.
Fler recept inom Menyförslag 4
Liknande recept som Rotfruktsstrips (tillbehör)
-
Rosédoftande lammfärsburgare med timjansdoftande rödkål
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rotfruktsstrips (tillbehör)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pepparrot- och äppelfraiche (tillbehör)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kokospäron med glöggsmak
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan