Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 44

Kcal / portion: 71

GBR (GI) / port: 3
Recept: 283 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Melon 1.0 styck 39%
Ananas färsk 0.5 styck 44%
Papaya färsk 0.5 styck 17%
Tillbehör:
Glass? 0%
Sorbet? 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skär bort skal på frukten. Dela och ta bort innanmätet på melon och papaya. Dela fruktköttet i ganska stora bitar.
- Blanda allt i en serveringsskål.
- Servera eventuellt med glass eller sorbet.
Kockens kommentar
Välj ingredienser efter tillgång och säsong.
Fler recept inom Efterrätter
Liknande recept som Exotisk enkel fruktsallad
-
Rabarberkompott / rabarberkräm
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Frusen rabarbertårta
Tid: 40 min (+ 5 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Grillat fruktspett
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Marängsviss
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Jordgubbar med maräng och cointreaukräm
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Citruscylinder med grönpeppar och glass
Tid: 25 min (+ 1 tim) , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Chokladdoppade jordgubbar ¤
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Raspberry Romanoff
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mörk chokladpannacotta med jordgubbssalsa och passionerad sås
Tid: 40 min , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Sofia
-
Limepaj med passionerad fruktsås
Tid: 40 min (+ 6 tim 30 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan