Vitt matbröd ¤ (36 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Poolish, tunn fördeg till brödbak
Tid: 5 tim 30 min (+ 14 tim) , Svårighet: Halvavancerat
258 Kcal / 100g
1473 Kcal / portion
GBR (GI) 95 / portion
-
Strudelteig, österikisk fin pajdeg
Tid: 30 min (+ 30 min) , Svårighet: Lätt
319 Kcal / 100g
1119 Kcal / portion
GBR (GI) 114 / portion
-
Formbröd - grundrecept
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
261 Kcal / 100g
1748 Kcal / portion
GBR (GI) 152 / portion
-
Rostbröd, vitt bröd med mjölk och smör
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
273 Kcal / 100g
1974 Kcal / portion
GBR (GI) 141 / portion
-
Franskbröd, långfranska, formfranska, småfranska - franskt bröd från Wien
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
254 Kcal / 100g
1492 Kcal / portion
GBR (GI) 196 / portion
-
Bergis, barkis - vitt festbröd
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
285 Kcal / 100g
2041 Kcal / portion
GBR (GI) 142 / portion
-
Challah, vitt judiskt sabbatsbröd
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
321 Kcal / 100g
2643 Kcal / portion
GBR (GI) 229 / portion
-
Ciabatta på enkelt vis
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svårighet: Medel
262 Kcal / 100g
530 Kcal / portion
GBR (GI) 48 / portion
-
Ciabatta på vek (lös) vik-stretchad deg
Tid: 1 tim (+ 2 tim 30 min) , Svårighet: Medel
254 Kcal / 100g
413 Kcal / portion
GBR (GI) 54 / portion
-
Klassisk ciabatta på vik-stretchad fördeg
Svårighet: Halvavancerat
243 Kcal / 100g
402 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion