26 recept med Färsk frukt och bär
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Moccakräm och jordgubbar i glas
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                233 Kcal / 100g
                315 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Wrap med inkokt rabarber, lemon curd och färskost
En annorlunda dessert, perfekt för picknicken. Rulla in rabarber och lemon curd...
Svarighet: Medel, Kock:
                239 Kcal / 100g
                623 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Kall pannkaksdessert med choklad och jordgubbar
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                244 Kcal / 100g
                955 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Cranchan med twist
Kan serveras i flera små glas med en ingrediens i varje, eller i ett större gla...
Svarighet: Lätt, Kock:
                250 Kcal / 100g
                277 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Chokladdoppade jordgubbar och mangobitar
Bästa sätt att få chokladen hård och blank när den kallnat är att "tempe...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                253 Kcal / 100g
                337 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Chokladdoppade jordgubbar
Överbliven choklad kan användas till att göra vackra chokladkreationer. Läs...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                360 Kcal / 100g
                219 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)