26 recept med Färsk frukt och bär
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Jordgubbar med vispgrädde och basilika
Barn är sällan förtjusta i basilika, men för vuxna ger det en extra piff till...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
117 Kcal / 100g
370 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kall pannkaksdessert med choklad och jordgubbar
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
244 Kcal / 100g
955 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Vaniljglass med romtopf
Receptet är skapat av Mattias Svensson.
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
161 Kcal / 100g
467 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Fruktspett med dulce de leche
Dulce de leche (spa. söt mjölk) är i Sydamerika mjölk och socker som kokas ...
Tid: 3 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
120 Kcal / 100g
318 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Champagnemelon (efterrätt) ¤
Man kan använda andra melonsorter och allehanda drycker att fylla melonen med...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
42 Kcal / 100g
108 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Rabarber på höjden
Rabarber innehåller oxalsyra vilket ger den besk-syrlig smak. Oxalsyra i ...
Tid: 15 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
202 Kcal / 100g
363 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)