Kall pannkaksdessert med choklad och jordgubbar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Mörk choklad

300.0 

gram

Grädde

2.0 

dl

Jordgubbar

0.5 

liter

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kall pannkaksdessert med choklad och jordgubbar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 244

Kcal / portion: 955

GBR (GI) / port: 7

Recept: 3820 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 15%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 392 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Mörk choklad 300.0 gram 42%

Grädde 2.0 dl 19%

Jordgubbar 0.5 liter 3%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Pannkakor: Blanda mjöl och salt i en bunke. Vispa i hälften av mjölken. Vispa till en slät smet. Vispa i resten av mjölken och äggen. Låt gärna svälla i cirka 30 minuter.
  2. Smält hälften av smöret i en stekpanna. Vispa ner det i smeten. Använd resten av smöret till att steka tunna pannkakor.
  3. Fyllning: Bryt choklad ner i en skål. Koka upp grädde. Slå över chokladen. Rör slätt. Plasta över. Ställ svalt.
  4. Skiva jordgubbar. Stryk ett lager choklad på pannkakorna. Lägg på jordgubbar. Rulla ihop och ät med händerna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem