Syltad rambutan med jordgubbhonung
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Rambutan i söt lag konserv

200.0 

gram

Honung flytande

1.0 

msk

Sesamfrön

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Syltad rambutan med jordgubbhonung

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 68

GBR (GI) / port: 3

Recept: 273 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 6%

Kolhydrater: 27%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 40 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rambutan i söt lag konserv 200.0 gram 36%

Honung flytande 1.0 msk 26%

Sesamfrön 2.0 msk 38%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (5 min )

  1. Häll bort spadet och skölj gärna rambutanen i kallt vatten för att få bort sockerlagen.
  2. Ringla över lite honung.
  3. Strö rikligt med sesamfrön över.

Kockens kommentar

En superenkel mycket söt efterrätt. Kan man acceptera ännu mer socker kan man ta med lite spad från burken. Rambutan är en liten exotisk frukt, en "hårig litchi". Klicka på ingrediensen för mer info.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem