7 recept med Stuvat grönt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Stuvad spenat
Stuvad spenat är klassiskt tillbehör till bland annat rökt lax. Se recept >...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                41 Kcal / 100g
                60 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Stuvad vitkål (tillbehör)
Byt ut mjölken mot grädde om gräddstuvad kål önskas. Minska samtidigt något p...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                62 Kcal / 100g
                146 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Stuvad blomkål (tillbehör)
Byt ut mjölken mot grädde om gräddstuvad kål önskas. Minska i så fall något p...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                63 Kcal / 100g
                133 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Stuvade rotfrukter
Passar bäst till kött, men kan även fungera till fisk.
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                89 Kcal / 100g
                233 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Kantarellstuvning
Kantarellstuvning passar till allehanda kötträtter framförallt till vilt, men...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                116 Kcal / 100g
                229 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Långkål, halländsk gräddstuvad grönkål
Rätten är klassisk till jul, varvid man brukar ha tillgång till skinkspad. Sa...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                180 Kcal / 100g
                225 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Gräddkokt grönkål med bacon
Den här rätten passar väl till kött som fläskfilé, kyckling eller kalkon och ...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
                198 Kcal / 100g
                359 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)