9 recept med Tårtbottnar ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Choklatårtbotten
Om kakan får kallna uppochner i sin form med bakplåtspapper under blir topp...
Tid: 20 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
297 Kcal / 100g
374 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Seg marängbotten av schweizisk maräng
Marängtårtbottnar av schweizisk maräng är hållfastare än av fransk maräng och...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
287 Kcal / 100g
449 Kcal / portion
GBR (GI) 48 / portion
-
Pepparkaksströ (smaksättare)
Pepparkaksströ, med eller utan roquefort, är användbart för smaksättning av eft...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
508 Kcal / 100g
515 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Genoise-anslag, sockerkaksbotten på varmvispade ägg
Bakpulver ingår inte i receptet, men kan tillsättas "för säkerhets skull...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
299 Kcal / 100g
553 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion
-
Chiffon-anslag, Chiffon cake, sockerkaka på vispad gula och vita
Chiffon är ett luftigt bakverk, en variant av "sponge cake". Det ...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
320 Kcal / 100g
621 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Vanlig svensk sockerkaksbotten, rulltårtebotten
Sockerkaksbotten kan i princip bakas på lite olika sätt utifrån hur ägg vispa...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
317 Kcal / 100g
678 Kcal / portion
GBR (GI) 31 / portion
-
Jaconde-anslag, sockerkaksbotten eller tårta på mandel och maräng
Jaconde är en variant av så kallad sponge-cake ("tvättsvampskaka"...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
327 Kcal / 100g
685 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Spröd marängbotten av fransk maräng
Fransk maräng är mycket spröd och luftig. Den återfuktar lätt och blir då mju...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
278 Kcal / 100g
809 Kcal / portion
GBR (GI) 82 / portion
-
Dacquoise-anslag, Palois-anslag marängmandelbotten
Anslag säger konditorn när han menar tårtbotten (läs mer > Om tårtbottnar)...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
345 Kcal / 100g
959 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion