20 recept med Sylt ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Basilikamarinerade vinbär (tillbehör)
I brist på agavesirap kan man använda honung. Bären passar till allehanda fisk-...
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
129 Kcal / 100g
80 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hjortron med rostade valnötter
Passar till kött, i synnerhet viltkött.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
238 Kcal / 100g
234 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Blåbärssylt utan strösocker
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
58 Kcal / 100g
59 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Syltade nypon
Sylta (verb) innebär att bereda med socker. Sylta (substantiv) är en maträtt ...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
144 Kcal / 100g
153 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Lingonketchup (tillbehör)
Lingonketchup passar till all slags kött, men bäst till vilt.
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
114 Kcal / 100g
111 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Rårörda tranbär
Passar till kött, särskilt viltkött.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
151 Kcal / 100g
163 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Senapslingon (tillbehör)
Detta är en kryddstark smaksättare som passar till kötträtter, i synnerhet till...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
211 Kcal / 100g
240 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Grundrecept sylt av blöta bär - Hallonsylt, jordgubbssylt, björnbärssylt m.fl.
För hållbarhet i några månader utan tillsats av konserveringsmedel måste soc...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
164 Kcal / 100g
187 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Whisky-lingon-röra
Passar som tillbehör till lamm, vilt eller blodpudding.
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
211 Kcal / 100g
197 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Björnbärssylt
För hållbarhet i några månader utan tillsats av konserveringsmedel måste soc...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
179 Kcal / 100g
211 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion