
Basilikamarinerade vinbär (tillbehör)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 80

GBR (GI) / port: 1
Recept: 643 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 9%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Agavesirap 1.0 msk 10%
Basilika 40.0 gram 2%
Salt 1.0 krm 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (10 min + 2 tim )
- Rensa bären och lägg i en skål. Häll över olivolja och agavesirap.
- Finhacka basilika och blanda med bären. Strö över lite salt.
- Låt stå i cirka 2 timmar.
Kockens kommentar
I brist på agavesirap kan man använda honung. Bären passar till allehanda fisk- och kötträtter, på liknande sätt som lingonsylt.