34 recept med Krämefterrätt, pannacotta, pudding
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Äggtoddy till gottegrisar
Om luftigare smet önskas kan 1 äggula bytas ut mot 1 helt ägg (gula+vita). De...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Cat Bar
                359 Kcal / 100g
                215 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion
 - 
              
              Vit chokladpannacotta med basilika
En pannacotta med vuxensmak, inte så söt och med en pikant smak av basilika. Fö...
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                363 Kcal / 100g
                199 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Crème brûlée, bränd äggkräm
Detta är en av världens mest populära desserter, en efterrätt man inte glömme...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                386 Kcal / 100g
                524 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Hemlagad hasselnötskräm
Krämen kan användas som smörgåspålägg, i bakverk och efterrätter som glass. L...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                498 Kcal / 100g
                518 Kcal / portion
                GBR (GI) 15 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)