34 recept med Krämefterrätt, pannacotta, pudding
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Äggtoddy till gottegrisar
Om luftigare smet önskas kan 1 äggula bytas ut mot 1 helt ägg (gula+vita). De...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Cat Bar
359 Kcal / 100g
215 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Vit chokladpannacotta med basilika
En pannacotta med vuxensmak, inte så söt och med en pikant smak av basilika. Fö...
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
363 Kcal / 100g
199 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Crème brûlée, bränd äggkräm
Detta är en av världens mest populära desserter, en efterrätt man inte glömme...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
386 Kcal / 100g
524 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hemlagad hasselnötskräm
Krämen kan användas som smörgåspålägg, i bakverk och efterrätter som glass. L...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
498 Kcal / 100g
518 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)