4 recept med Mjuka brödkakor
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Hönökaka på mjölk och smör
Hönökaka bakas på klassiskt vis med råg-(sikts)mjöl, vatten och rapsolja (s...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Fredriks Fika
262 Kcal / 100g
853 Kcal / portion
GBR (GI) 43 / portion
-
Hålkakor
Hål i bröd var vanligt förr för att kunna stuva undan brödet på en torr pla...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
270 Kcal / 100g
962 Kcal / portion
GBR (GI) 71 / portion
-
Tekaka, sötad brödkaka
Begreppet "tekaka" uppträder i svensk litteratur 1984, efter förebi...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
281 Kcal / 100g
403 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Klassisk hönökaka, bohuslänsk mjuk brödkaka
Hönökaka är en variant av brödkaka (läs mer > Om brödkakor). Den bakas oft...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
326 Kcal / 100g
373 Kcal / portion
GBR (GI) 21 / portion