17 recept med Klassiska smårätter

  • Inlagd glasmästarsill

    Inlagd glasmästarsill

    Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Parisersmörgås (parisare)

    Parisersmörgås (parisare)

    Denna rätt uppfattas av många som en svensk rätt, men är sannolikt fransk och...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    210 Kcal / 100g

    525 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Matjessill med gräddfil och gräslök

    Matjessill med gräddfil och gräslök

    Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    215 Kcal / 100g

    211 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Toast Skagen originalet

    Toast Skagen originalet

    Toast Skagen är ett relativt okänt begrepp i Skagen och Danmark. Det var To...

    Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    237 Kcal / 100g

    301 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Gammaldags späcksmörgås

    Gammaldags späcksmörgås

    Förr i tiden var det vanligt att äta späck (flott, ister) på en brödbit, dvs gr...

    Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    273 Kcal / 100g

    308 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Silltårta

    Silltårta

    Tid: 40 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    298 Kcal / 100g

    397 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Svenskt sillbord - checklista

    Svenskt sillbord - checklista

    Tips: Skapa Ditt eget sillbord. Leta upp intressanta recept och klicka "Lä...

    Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem