17 recept med Klassiska smårätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Inlagd glasmästarsill
Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
209 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Parisersmörgås (parisare)
Denna rätt uppfattas av många som en svensk rätt, men är sannolikt fransk och...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
210 Kcal / 100g
525 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Matjessill med gräddfil och gräslök
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
215 Kcal / 100g
211 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Toast Skagen originalet
Toast Skagen är ett relativt okänt begrepp i Skagen och Danmark. Det var To...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
237 Kcal / 100g
301 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gammaldags späcksmörgås
Förr i tiden var det vanligt att äta späck (flott, ister) på en brödbit, dvs gr...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
273 Kcal / 100g
308 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Silltårta
Tid: 40 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
298 Kcal / 100g
397 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Svenskt sillbord - checklista
Tips: Skapa Ditt eget sillbord. Leta upp intressanta recept och klicka "Lä...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion