10 recept med Rökt, rökgrillat kött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Proffset röker revbensspjäll
Grillmästaren Frankling är inte förtjust i alltför söta tjocka grillsåser...
Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                284 Kcal / 100g
                416 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rökgrillad kokt skinkstek
I USA används till glasering ofta en söt glasyr där honung, fruktjuicer och...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                137 Kcal / 100g
                1300 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Smoked roast beef - rökt nötstek (innanlår, fransyska, ytterlår)
Notera att engelskan "roast beef" = nötstek. Annat bindvävsfattig...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                146 Kcal / 100g
                238 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rökt fläsklägg med surkål
I Sverige kokar vi fläskläggen vanligtvis, men det går utmärkt bra att även b...
Tid: 30 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                131 Kcal / 100g
                800 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Smoked brisket, rökt spetsbringa (oxbringa)
Bringspets/spetsbringa (fr. gros bout de poitrine, eng. brisket) är inte hels...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                273 Kcal / 100g
                478 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rökt högrevsstek
Stallning: I filmen sägs "stall" (stallning) med vilket avser ste...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                180 Kcal / 100g
                285 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rökt hel fläsksida
Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                447 Kcal / 100g
                740 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rökgrillad hel baconinlindad oxfilé
En bra rök eller grill med lock behövs där värmetillförseln kan regleras. L...
Tid: 20 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                189 Kcal / 100g
                394 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rökgrillad New York Strip Steak, 4 cm grillad biff
New York Strip Steak är biff av hög kvalitet med en del av fettkappan kvar, s...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                137 Kcal / 100g
                261 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rökt nötrulle till smörgåspålägg
Nötrulle är ett ganska tufft, fast kött som lämpar sig att när tillagad ski...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                138 Kcal / 100g
                154 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion