17 recept med Bräserat nötkött, grytstek
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Sjömansbiff - Boeuf Nelson - Bryggarbiff
Sjömansbiff är en klassisk maträtt tillagad av skivad fransyska, ytter- eller...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
89 Kcal / 100g
480 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Örtbräserad oxstek (nötstek)
Läs mer om nötstek > Klicka på länkarna under Kockskolan i ingredienslis...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
93 Kcal / 100g
468 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kryddstark bräserad oxsvans
Oxsvans är en underskattad vara. Prisvärt, lättlagat och mycket gott (läs m...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
103 Kcal / 100g
618 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxsvans tagine med kikärtor och tomat
Läs mer om oxsvans, klicka på ingrediensen.
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
133 Kcal / 100g
778 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Bräserad oxlägg
Oxmärg som anges i receptet är den mängd som medföljer oxläggsskivorna, ska...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
99 Kcal / 100g
632 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Herrgårdsgryta
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
142 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sjömansbiff av rostbiff
Svarighet: Medel, Kock:
89 Kcal / 100g
382 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion