29 recept med Vetebröd, vetebullar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Vetelängd, kanellängd grundrecept
Degen kan formas på olika sätt genom att klippa rullad deg som i detta recept...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                319 Kcal / 100g
                244 Kcal / portion
                GBR (GI) 11 / portion
 - 
              
              Kanelkrans
I stället för att klippa degen kan den snittas med vass kniv eller rullas i...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                335 Kcal / 100g
                206 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion
 - 
              
              Stjärnkrans med eller utan saffran
Saffran i degen kan utelämnas eller bytas ut mot grovmald kardemumma och i ...
Tid: 1 tim (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                348 Kcal / 100g
                278 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Butterkaka, systerkaka, sammanjästa vetebullar i form
Butterkaka är en variant av vetekrans bestående av 8 eller fler bullar som ...
Svarighet: Medel, Kock: Arla
                322 Kcal / 100g
                2846 Kcal / portion
                GBR (GI) 119 / portion
 - 
              
              Vetebullar, kanelbullar (knutar)
Vetebullar formas på olika sätt till. Man talar mest om snäckor eller knutar,...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                343 Kcal / 100g
                275 Kcal / portion
                GBR (GI) 10 / portion
 - 
              
              Kanelbullar bakad med fördeg (snäckor)
Tips äppelsnäckor: Blanda 2 matskedar äppelmos i fyllningen.Fördeg, även ka...
Svarighet: Medel, Kock: Kungsörnen
                388 Kcal / 100g
                223 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Så formas vetebullar till snäckor och knutar
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                0 Kcal / 100g
                0 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Så bakas veteknutar och vetekringlor
Vetedeg kan formas till knutar och kringlor på olika sätt. Här tre variante...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                300 Kcal / 100g
                131 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Kardemummabullar med vanilj
Blommig smak accentueras av rapsoljan. Med vanilj och kardemumma i orkestern ...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                401 Kcal / 100g
                227 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Kanelbullar med mandelmassa (snäckor)
Vetebullar formas på olika sätt till. Man talar mest om snäckor eller knutar,...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                341 Kcal / 100g
                234 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion
 
Bullar, finbröd, kakor ¤
- Vetebröd, vetebullar
 - Saffransbröd
 - Semlor
 - Mjuka sockerkakor
 - Muffins, cupcakes
 - Kladdkaka, brownies
 - Rulltårtor
 - Kavlade småkakor
 - Pepparkakor
 - Skurna småkakor
 - Rullade, runda småkakor
 - Spritsade kakor, kakkringlor
 - Klickkakor, flarn
 - Formkakor
 - Friterade kakor, bakverk
 - Rån, kex, skorpor
 - Smörkräm till bakverk