36 recept med Vitt matbröd ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Klassisk Yorkshire Pudding, pannkaksbröd
Yorkshire Pudding serveras klassiskt som tillbehör till söndagssteken. Stek...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                160 Kcal / 100g
                94 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Klassiska bagels, vitt kokt ringbröd på fördeg
Bagels bakades ursprungligen på surdeg, senare när bagerijästen kom på 1800...
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                281 Kcal / 100g
                182 Kcal / portion
                GBR (GI) 11 / portion
 - 
              
              Enkel focaccia utan fördeg
Focaccia är italienskt vitt matbröd där olivolja ingår i degen. Det finns m...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Arla
                299 Kcal / 100g
                211 Kcal / portion
                GBR (GI) 19 / portion
 - 
              
              Bagels, vitt ringbröd utan fördeg
Bagels är ursprungligen ett bröd från judiska församlingar i Polen, som bak...
Tid: 1 tim (+ 1 tim 20 min) , Svarighet: Medel, Kock: Arla
                278 Kcal / 100g
                245 Kcal / portion
                GBR (GI) 31 / portion
 - 
              
              Gibassier, provensalsk söt fougasse (Pompe ā l´huile)
Gibassié är snarlikt ett annat provensalskt bröd kallat pompe ā l´huile. Det ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                371 Kcal / 100g
                303 Kcal / portion
                GBR (GI) 12 / portion
 - 
              
              Focaccia col formaggio di Recco, flatbröd med färskost som i Recco
Recco (Lat. Recina, Ricina) är en kommun i storstaden Genua i Italien, känd...
Tid: 45 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                281 Kcal / 100g
                336 Kcal / portion
                GBR (GI) 13 / portion
 - 
              
              Klassisk ciabatta på vik-stretchad fördeg
Ciabatta betyder på italienska toffel, vilket man förstår när man ser formen ...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                243 Kcal / 100g
                402 Kcal / portion
                GBR (GI) 15 / portion
 - 
              
              Ciabatta på vek (lös) vik-stretchad deg
Ciabatta betyder på italienska toffel, vilket man förstår när man ser forme...
Tid: 1 tim (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                254 Kcal / 100g
                413 Kcal / portion
                GBR (GI) 54 / portion
 - 
              
              Brioche ā tęte (huvudbrioche), smörrikt vitt bröd
Brioche ā tęte är klassiskt franskt vitt bröd bakad i briocheform. Brödet kan...
Tid: 3 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                420 Kcal / 100g
                471 Kcal / portion
                GBR (GI) 10 / portion
 - 
              
              Campingbröd (friluftsmat)
Självgäsande vetemjöl förekommer i handeln, men kan enkelt ordnas själv genom a...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Primus
                235 Kcal / 100g
                482 Kcal / portion
                GBR (GI) 46 / portion