36 recept med Vitt matbröd ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Klassisk Yorkshire Pudding, pannkaksbröd
Yorkshire Pudding serveras klassiskt som tillbehör till söndagssteken. Stek...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                160 Kcal / 100g
                94 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Plommonbröd
Saltmängden är ganska hög, men ger karaktär åt brödet. Det går bra att minska m...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                227 Kcal / 100g
                2971 Kcal / portion
                GBR (GI) 184 / portion
 - 
              
              Campingbröd (friluftsmat)
Självgäsande vetemjöl förekommer i handeln, men kan enkelt ordnas själv genom a...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Primus
                235 Kcal / 100g
                482 Kcal / portion
                GBR (GI) 46 / portion
 - 
              
              Baguette på varmjäst fördeg
Baguette, pain riche, flûte med flera är samma bröd i olika format (läs m...
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kungsörnen
                242 Kcal / 100g
                741 Kcal / portion
                GBR (GI) 59 / portion
 - 
              
              Surdegsbaguette på enkelt sätt
Baguette på surdeg ger ett saftigt och smakrikt bröd. För den som inte själ...
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                243 Kcal / 100g
                731 Kcal / portion
                GBR (GI) 76 / portion
 - 
              
              Klassisk ciabatta på vik-stretchad fördeg
Ciabatta betyder på italienska toffel, vilket man förstår när man ser formen ...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                243 Kcal / 100g
                402 Kcal / portion
                GBR (GI) 15 / portion
 - 
              
              Franskbröd, långfranska, formfranska, småfranska - franskt bröd från Wien
Smör eller olja i degen ger fylligare, finkornigare bröd med mjuk skorpa. U...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                254 Kcal / 100g
                1492 Kcal / portion
                GBR (GI) 196 / portion
 - 
              
              Ciabatta på vek (lös) vik-stretchad deg
Ciabatta betyder på italienska toffel, vilket man förstår när man ser forme...
Tid: 1 tim (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                254 Kcal / 100g
                413 Kcal / portion
                GBR (GI) 54 / portion
 - 
              
              Poolish, tunn fördeg till brödbak
Bagaren använder i en stor fördeg 0,52% jäst räknat på mjölmängden. Poolish...
Tid: 5 tim 30 min (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                258 Kcal / 100g
                1473 Kcal / portion
                GBR (GI) 95 / portion
 - 
              
              Formbröd - grundrecept
Mjölk och smör (fett) ger fylligare, smakrikare bröd med finporigt inkråm och...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                261 Kcal / 100g
                1748 Kcal / portion
                GBR (GI) 152 / portion