36 recept med Vitt matbröd ¤

  • Klassisk Yorkshire Pudding, pannkaksbröd

    Klassisk Yorkshire Pudding, pannkaksbröd

    Yorkshire Pudding serveras klassiskt som tillbehör till söndagssteken. Stek...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    160 Kcal / 100g

    94 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Plommonbröd

    Plommonbröd

    Saltmängden är ganska hög, men ger karaktär åt brödet. Det går bra att minska m...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    227 Kcal / 100g

    2971 Kcal / portion

    GBR (GI) 184 / portion

  • Campingbröd (friluftsmat)

    Campingbröd (friluftsmat)

    Självgäsande vetemjöl förekommer i handeln, men kan enkelt ordnas själv genom a...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Primus

    235 Kcal / 100g

    482 Kcal / portion

    GBR (GI) 46 / portion

  • Baguette på varmjäst fördeg

    Baguette på varmjäst fördeg

    Baguette, pain riche, flûte med flera är samma bröd i olika format (läs m...

    Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kungsörnen

    242 Kcal / 100g

    741 Kcal / portion

    GBR (GI) 59 / portion

  • Surdegsbaguette på enkelt sätt

    Surdegsbaguette på enkelt sätt

    Baguette på surdeg ger ett saftigt och smakrikt bröd. För den som inte själ...

    Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    243 Kcal / 100g

    731 Kcal / portion

    GBR (GI) 76 / portion

  • Klassisk ciabatta på vik-stretchad fördeg

    Klassisk ciabatta på vik-stretchad fördeg

    Ciabatta betyder på italienska toffel, vilket man förstår när man ser formen ...

    Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    243 Kcal / 100g

    402 Kcal / portion

    GBR (GI) 15 / portion

  • Franskbröd, långfranska, formfranska, småfranska - franskt bröd från Wien

    Franskbröd, långfranska, formfranska, småfranska - franskt bröd från Wien

    Smör eller olja i degen ger fylligare, finkornigare bröd med mjuk skorpa. U...

    Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    254 Kcal / 100g

    1492 Kcal / portion

    GBR (GI) 196 / portion

  • Ciabatta på vek (lös) vik-stretchad deg

    Ciabatta på vek (lös) vik-stretchad deg

    Ciabatta betyder på italienska toffel, vilket man förstår när man ser forme...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    254 Kcal / 100g

    413 Kcal / portion

    GBR (GI) 54 / portion

  • Poolish, tunn fördeg till brödbak

    Poolish, tunn fördeg till brödbak

    Bagaren använder i en stor fördeg 0,52% jäst räknat på mjölmängden. Poolish...

    Tid: 5 tim 30 min (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    258 Kcal / 100g

    1473 Kcal / portion

    GBR (GI) 95 / portion

  • Formbröd - grundrecept

    Formbröd - grundrecept

    Mjölk och smör (fett) ger fylligare, smakrikare bröd med finporigt inkråm och...

    Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    261 Kcal / 100g

    1748 Kcal / portion

    GBR (GI) 152 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem