36 recept med Vitt matbröd ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Glutenfri focaccia på bovete
Focaccia är klassiskt vitt bröd där matolja ingår i degen. I Frankrike benä...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
357 Kcal / 100g
1457 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Brioche Nanterre, Brioche parisienne - fluffigt vitt franskt bröd
Brioche Nanterre bakas i vanlig brödform till skillnad från Brioche ā tęte ...
Tid: 3 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
359 Kcal / 100g
2269 Kcal / portion
GBR (GI) 47 / portion
-
Briochdeg, fransk ägg- och smörrik vetedeg
En sats räcker till 1 stort bröd eller 6-8 ganska stora portionsbröd. Degen...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
365 Kcal / 100g
2261 Kcal / portion
GBR (GI) 45 / portion
-
Gibassier, provensalsk söt fougasse (Pompe ā l´huile)
Gibassié är snarlikt ett annat provensalskt bröd kallat pompe ā l´huile. Det ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
371 Kcal / 100g
303 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Focaccia al rosmarino på fördeg
Focaccia är ett italienskt platt vitt bröd bakat på vetemjöl där matolja...
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
381 Kcal / 100g
3804 Kcal / portion
GBR (GI) 106 / portion
-
Brioche ā tęte (huvudbrioche), smörrikt vitt bröd
Brioche ā tęte är klassiskt franskt vitt bröd bakad i briocheform. Brödet kan...
Tid: 3 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
420 Kcal / 100g
471 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion