36 recept med Vitt matbröd ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Glutenfri focaccia på bovete
Focaccia är klassiskt vitt bröd där matolja ingår i degen. I Frankrike benä...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                357 Kcal / 100g
                1457 Kcal / portion
                GBR (GI) 18 / portion
 - 
              
              Brioche Nanterre, Brioche parisienne - fluffigt vitt franskt bröd
Brioche Nanterre bakas i vanlig brödform till skillnad från Brioche ā tęte ...
Tid: 3 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                359 Kcal / 100g
                2269 Kcal / portion
                GBR (GI) 47 / portion
 - 
              
              Briochdeg, fransk ägg- och smörrik vetedeg
En sats räcker till 1 stort bröd eller 6-8 ganska stora portionsbröd. Degen...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                365 Kcal / 100g
                2261 Kcal / portion
                GBR (GI) 45 / portion
 - 
              
              Gibassier, provensalsk söt fougasse (Pompe ā l´huile)
Gibassié är snarlikt ett annat provensalskt bröd kallat pompe ā l´huile. Det ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                371 Kcal / 100g
                303 Kcal / portion
                GBR (GI) 12 / portion
 - 
              
              Focaccia al rosmarino på fördeg
Focaccia är ett italienskt platt vitt bröd bakat på vetemjöl där matolja...
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                381 Kcal / 100g
                3804 Kcal / portion
                GBR (GI) 106 / portion
 - 
              
              Brioche ā tęte (huvudbrioche), smörrikt vitt bröd
Brioche ā tęte är klassiskt franskt vitt bröd bakad i briocheform. Brödet kan...
Tid: 3 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                420 Kcal / 100g
                471 Kcal / portion
                GBR (GI) 10 / portion