36 recept med Vitt matbröd ¤

  • Formbröd - grundrecept

    Formbröd - grundrecept

    Mjölk och smör (fett) ger fylligare, smakrikare bröd med finporigt inkråm och...

    Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    261 Kcal / 100g

    1748 Kcal / portion

    GBR (GI) 152 / portion

  • Plommonbröd

    Plommonbröd

    Saltmängden är ganska hög, men ger karaktär åt brödet. Det går bra att minska m...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    227 Kcal / 100g

    2971 Kcal / portion

    GBR (GI) 184 / portion

  • Franskbröd, långfranska, formfranska, småfranska - franskt bröd från Wien

    Franskbröd, långfranska, formfranska, småfranska - franskt bröd från Wien

    Smör eller olja i degen ger fylligare, finkornigare bröd med mjuk skorpa. U...

    Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    254 Kcal / 100g

    1492 Kcal / portion

    GBR (GI) 196 / portion

  • Challah, vitt judiskt sabbatsbröd

    Challah, vitt judiskt sabbatsbröd

    Challah är ett konstfullt flätat judiskt sabbatsbröd. Det är ett vitt lufti...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    321 Kcal / 100g

    2643 Kcal / portion

    GBR (GI) 229 / portion

  • Brytbröd med oliver

    Brytbröd med oliver

    Oliver anses ha en god inverkan på kärlekslivet och att ha ett brytbröd där a...

    Tid: 2 tim 10 min , Svarighet: Medel, Kock:

    278 Kcal / 100g

    3630 Kcal / portion

    GBR (GI) 352 / portion

  • Enkel focaccia med soltorkade tomater

    Enkel focaccia med soltorkade tomater

    Focaccia (från latinets focus = centrum/härd), är ett klassiskt italienskt ...

    Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    286 Kcal / 100g

    5628 Kcal / portion

    GBR (GI) 421 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem