182 recept med Kalla efterrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Champagnemelon (efterrätt) ¤
Man kan använda andra melonsorter och allehanda drycker att fylla melonen med...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
42 Kcal / 100g
108 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Marängsviss med banan och glass utan socker
Canderel kan bytas ut mot annat syntetiskt sötningsmedel eller mot samma mängd ...
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
116 Kcal / 100g
269 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Risgrynspudding med saftsås (efterrätt)
Risgrynspudding är en tjockare variant av risgrynsgröt, klassisk rätt till ...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
88 Kcal / 100g
164 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Flädermousse med mandelrabarber
Recept skapat av Patrik Fredriksson konditor i kocklandslaget.Mousse (fr. = m...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
212 Kcal / 100g
449 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hallonhärliga polarpärlan
En läcker dessertmacka. Det går bra att använda frysta eller färska hallon.
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
191 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Cassataglass, kallfryst italiensk klassiker
För alkoholfri variant kan apelsinlikören bytas ut mot koncentrerad apelsinju...
Tid: 1 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
372 Kcal / 100g
264 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Smultronmousse
I brist på smultron kan man använda djupfrysta jordgubbar.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
203 Kcal / 100g
232 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Mannagrynspudding med hallon
Recept och bild från Kryddburken. Läs mer > Om pudding.
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
111 Kcal / 100g
343 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Kaffe- och chokladpannacotta med halloncouli
Couli = passerade färska bär med sås. Portionsvikt och kalorimängd är i mesta...
Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Skåvsjöholm
315 Kcal / 100g
759 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Amarulamousse
Amarula är en sydafrikansk gräddlikör smaksatt med frukt från marulaträdet.
Svarighet: Lätt, Kock:
251 Kcal / 100g
170 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)