179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Oxsvans tagine med kikärtor och tomat
Läs mer om oxsvans, klicka på ingrediensen.
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
133 Kcal / 100g
778 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Entrecote med béarnaise och stekta kantareller
Entrecote är nötdjurets ryggmuskel, mellan ryggbiffen och högreven. Köttkvali...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
197 Kcal / 100g
1009 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Grillad flat iron steak (fjäderbladsbogstek, luffarstek, luffarbiff)
"Luffar"-stek/-biff för att det är ett billigare alternativ till ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
100 Kcal / 100g
699 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Grilled skirt steak, grillad bringfäste med bönfrikassé
Bringfäste är kossans magmuskler, vilket även gäller njurtapp. Ett okänd kött...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
176 Kcal / 100g
537 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rosépepparbiff med päron och ädelost
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Svenskt Kött
153 Kcal / 100g
617 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat
Detta är klassisk restmat tillrett av kokt oxbringa från tidigare måltid av...
Svarighet: Lätt, Kock:
170 Kcal / 100g
844 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker
Läs om oxbringa > klicka på ingrediensen. Bringa kräver lång tillagnings...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Arla
173 Kcal / 100g
889 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Pepparrotskött på kokt högrev
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
112 Kcal / 100g
671 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
St. Patricks Corned Beef and Cabbage, kokt oxbringa med kål
Klassisk irländsk kötträtt. St. Patrick = irländskt skyddshelgon som levde ...
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
123 Kcal / 100g
573 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Pannstekt njurtapp
Njurtapp är en tämligen okänd muskel på oxen. En smakrik god köttbit. Den h...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
178 Kcal / 100g
264 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion