179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ugnsgrillad flankstek
Flankstek är en av de ingående musklerna i kållappen (oxens magpa...
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
97 Kcal / 100g
515 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Köttgryta med rotfrukter
Koktid köttgrytor: Det kan ta 1 till 4 timmar att tillaga en gryta beroende...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
97 Kcal / 100g
690 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Carbonnades Flamande, flamländsk (belgisk) köttgryta kokt i öl
Öl är typisk i belgisk köttgryta, vilket ger en helt annan smak än rödvinet...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
97 Kcal / 100g
521 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Ugnsstekt apelsinglaserad bogstek med stjärnanis
Bogsteken bör vara väl mörad, alternativt kan kalvbog användas.Kärntemperat...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
97 Kcal / 100g
610 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Bräserad oxlägg
Oxmärg som anges i receptet är den mängd som medföljer oxläggsskivorna, ska...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
99 Kcal / 100g
632 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Grillad flat iron steak (fjäderbladsbogstek, luffarstek, luffarbiff)
"Luffar"-stek/-biff för att det är ett billigare alternativ till ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
100 Kcal / 100g
699 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Biff Bombay
Svarighet: Medel, Kock:
101 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Teriyaki, biff med chili och schalottenlök
Teriyaki är japanska, teri = glansig och yaki = grillat, dvs grillat kött ell...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:
101 Kcal / 100g
613 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Kryddstark bräserad oxsvans
Oxsvans är en underskattad vara. Prisvärt, lättlagat och mycket gott (läs m...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
103 Kcal / 100g
618 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Asiatisk biff i curry
Svarighet: Medel, Kock:
104 Kcal / 100g
399 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion