179 recept med Nöt, oxkött

  • Ugnsgrillad flankstek

    Ugnsgrillad flankstek

    Flankstek är en av de ingående musklerna i kållappen (oxens magpa...

    Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    97 Kcal / 100g

    515 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Köttgryta med rotfrukter

    Köttgryta med rotfrukter

    Koktid köttgrytor: Det kan ta 1 till 4 timmar att tillaga en gryta beroende...

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    97 Kcal / 100g

    690 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Carbonnades Flamande, flamländsk (belgisk) köttgryta kokt i öl

    Carbonnades Flamande, flamländsk (belgisk) köttgryta kokt i öl

    Öl är typisk i belgisk köttgryta, vilket ger en helt annan smak än rödvinet...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    97 Kcal / 100g

    521 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Ugnsstekt apelsinglaserad bogstek med stjärnanis

    Ugnsstekt apelsinglaserad bogstek med stjärnanis

    Bogsteken bör vara väl mörad, alternativt kan kalvbog användas.Kärntemperat...

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    97 Kcal / 100g

    610 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Bräserad oxlägg

    Bräserad oxlägg

    Oxmärg som anges i receptet är den mängd som medföljer oxläggsskivorna, ska...

    Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    99 Kcal / 100g

    632 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Grillad flat iron steak (fjäderbladsbogstek, luffarstek, luffarbiff)

    Grillad flat iron steak (fjäderbladsbogstek, luffarstek, luffarbiff)

    "Luffar"-stek/-biff för att det är ett billigare alternativ till ...

    Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    100 Kcal / 100g

    699 Kcal / portion

    GBR (GI) 16 / portion

  • Biff Bombay

    Biff Bombay

    Svarighet: Medel, Kock:

    101 Kcal / 100g

    207 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Teriyaki, biff med chili och schalottenlök

    Teriyaki, biff med chili och schalottenlök

    Teriyaki är japanska, teri = glansig och yaki = grillat, dvs grillat kött ell...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:

    101 Kcal / 100g

    613 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • Kryddstark bräserad oxsvans

    Kryddstark bräserad oxsvans

    Oxsvans är en underskattad vara. Prisvärt, lättlagat och mycket gott (läs m...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    103 Kcal / 100g

    618 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Asiatisk biff i curry

    Asiatisk biff i curry

    Svarighet: Medel, Kock:

    104 Kcal / 100g

    399 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem