Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 194

Kcal / portion: 818

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3274 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 19%
Fett: 12%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Läs om GI-metoden > Äts ej
Läs om GB/GBR > Äts ej
Läs om GI-bluffen? > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Hacka och fräs löken glansig i lite smör. Pressa ner vitlök. Tillsätt osten, låt den smälta.
- Rör ner vin, senap, grädde och låt såsen puttra till simmig konsistens. Smaka av den med salt och svartpeppar.
- Köttbitarna plattas ut så att de kan vikas kring en rågad tsk av osten. Tryck till runt kanten. Peppra.
- Stek köttbitarna vackert i smör över kraftig värme så att de får fin färg utanpå men är rosa inuti. Salta under stekningen.
- Servera med potatis.