154 recept med Grillat och rökt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grillade grönsaker, grillad svamp
Nästan alla grönsaker går att grilla och det går oftast snabbt. Det är bara att...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
14 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad grönsaksblandning
Grönsakshållare är nästintill nödvändigt när man grillar mindre grönsaksbitar, ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
14 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillade ostron (förrätt)
Stora ostron passar bäst att grilla. Knacka med knogen på färska ostron som ä...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
80 Kcal / 100g
17 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödvinsmarinerad slaktarbiff (njurtapp) med grillad tomat
Slaktarbiff är detsamma som njurtapp (läs mer > klicka på ingrediensen). &...
Svarighet: Medel, Kock:
19 Kcal / 100g
18 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillade skivade rotfrukter
I stort sett kan alla rotfrukter grillas skivade. Vi rekommenderar skivat om rå...
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
48 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Grillad melon och ananas (efterrätt)
Vi grillade gul vattenmelon, men det går bra med de flesta melonerna, för att...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
47 Kcal / 100g
39 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Limegrillad tomatsallad
Välj gärna även andra grönsaker.
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
25 Kcal / 100g
49 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Barbecuesås Texas, grillsås
Passar till grillad kyckling, nöt- och giskött. Kan även användas som marinad...
Tid: 55 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
71 Kcal / 100g
66 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillad bönsallad
Läs mer i Kockskolan > Så grillas grönsaker.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
73 Kcal / 100g
75 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillade kycklinglårfiléer
Kycklinglårfilé är kycklinglår utan ben. De finns att köpa färska i livsmedelsb...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
177 Kcal / 100g
93 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion