Barbecuesås Texas, grillsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 5

Om grillsåser >

 

 

Om marinering >

 

 

Så marineras kött >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Barbecuesås Texas, grillsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 71

Kcal / portion: 66

GBR (GI) / port: 1

Recept: 329 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 1%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 92 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om grillsåser > Äts ej

Om marinering > Äts ej

Så marineras kött > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (55 min )

  1. Skala och finhacka lök, vitlök och selleri.
  2. Fräs lök, vitlök och selleri cirka 5 minuter på medelvärme tills löken är mjuk och glansig.
  3. Tillsätt övriga ingredienser utom vatten och låt det sjuda sakta i cirka 40 minuter.
  4. Tillsätt vatten till lagom konsistens. Såsen skall vara trögflytande. Smaka av.

Kockens kommentar

Passar till grillad kyckling, nöt- och giskött. Kan även användas som marinad till kött. Barbeque är allmänt ett amerikanskt begrepp för utomhus­grillning, men egentligen avser det långsam grillning på indirekt värme över träkol under lock, så att maten smaksätts av röken ("rökgrillning"). Läs mer> Om grillning.

Passar till

Texasspjäll

Alt: Enkel barbecuesås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem