108 recept med Annat gott till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Mintgelé
Mintgelé eller mintsås är klassiskt tillbehör till lammkött i Storbritannie...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
168 Kcal / 100g
214 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Enkel apelsinmarmelad med hela skal
Det här receptet är med hela skal. För finare marmelad tas bara orange och ...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
246 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Vitlökssmör, Beurre d´ail
Mängd vitlök efter eget tycke. Läs mer, se > Om aromsmör. Passar väl t...
Svarighet: Medel, Kock:
633 Kcal / 100g
94 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Drottningsylt med en touch av lime
För hållbarhet i några månader utan tillsats av konserveringsmedel måste s...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
173 Kcal / 100g
242 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Frityrsmet med bakpulver
Detta ger ett luftigt ganska tjockt frityrtäcke. Passar till exempel till fri...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Anna, Kockskolan
176 Kcal / 100g
224 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion
-
Olivsmör
Passar väl till stek och grillat kött, eller som smaksättning av bakpotatis.
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
519 Kcal / 100g
121 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smaksatt salt
De flesta ört(blad)kryddorna passar till att smaksätta salt med, liksom rivet t...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
98 Kcal / 100g
38 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kryddig frityrsmet med kikärtsmjöl
Detta är ett indiskt frityrsmetsrecept utan vetemjöl och ägg som ger en mjuk,...
Svarighet: Lätt, Kock:
226 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Hallon- och vinbärssylt
För hållbarhet i några månader utan tillsats av konserveringsmedel måste soc...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
168 Kcal / 100g
242 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Mormors inlagda ättiksgurka, västeråsgurka i ättikslag
Gurkorna kan smaksättas på många sätt. I äldre recept var kanel, nejlikor, sv...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
107 Kcal / 100g
90 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion