Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Tryffelsvinet recepttips
  • » Kakonmeny

Kakonmeny (3 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Kalkonrulle med kycklingfärs - recept

    Kalkonrulle med kycklingfärs

    Tid: 1 tim 5 min , Svårighet: Avancerat

    115 Kcal / 100g

    430 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Rödbetscarpaccio med rostade pinjenötter, parmesan samt balsamicoglazé (förrätt) - recept

    Rödbetscarpaccio med rostade pinjenötter, parmesan samt balsamicoglazé (förrätt)

    Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel

    152 Kcal / 100g

    445 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • Bluecheesecake med pepparkaka, druvsallad samt balsamicoglaserade valnötter (efterrätt) - recept

    Bluecheesecake med pepparkaka, druvsallad samt balsamicoglaserade valnötter (efterrätt)

    Tid: 40 min (+ 30 min) , Svårighet: Avancerat

    386 Kcal / 100g

    499 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Tryffelsvinet recepttips
  • Nyårsentré
  • Hummermeny
  • Laxfilémeny
  • Tonfiskmeny
  • Kakonmeny
  • Oxfilémeny
  • Lammfilémeny
  • Hösttips Barbera D´Alba
  • Hösttips Barbaresco Sori Paitin
  • Hösttips Langhe Nebbiolo
  • Vilttips Amarone della Valpolicella
  • Vilttips Valpolicella Ripasso
  • Skaldjurstips Simonsig Chrardonnay & Meerlust Chardonnay
  • Skaldjurstips till Simonsig Chenin Blanc

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner