Recept med Redning av såser och soppor
Antal recept: 16 st
-
[2]
-
-
Ragnons de veau Bordelaise, bräserad kalvnjure i rödvinssås
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Boeuf bourguignon - burgundisk köttgryta
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Krämig fin vaniljsås
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Klassisk oxsvanssoppa
Tid: 4 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Chou fleur Mornay, gratinerad blomkål i Mornaysås
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Hel ugnslagad apelsinanka
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
[2]
-