Recept med Processer i glutenbrödsdeg, glutenprov
Antal recept: 7 st
-
-
[1]
-
-
Strudelteig, österikisk fin pajdeg
Tid: 30 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Klassiska bagels, vitt kokt ringbröd på fördeg
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Sfogliatella riccia (pl. sfogliatelle), italienskt pastabröd med fyllning
Tid: 1 tim 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Baka hamburgerbröd
Tid: 1 tim (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Håkan Johansson, bagare
-
Briochdeg, fransk ägg- och smörrik vetedeg
Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Brioche Nanterre, Brioche parisienne - fluffigt vitt franskt bröd
Tid: 3 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Brioche ā tęte (huvudbrioche), smörrikt vitt bröd
Tid: 3 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
-
[1]
-