Recept med förvälla, blanchera
Antal recept: 9 st
-
-
[1]
-
-
Gâteau de Crępes ā la Florentine, klassisk pannkakstårta ā la Florens
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Julia Child
-
Nässelsoppa med ramslökscrčme
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Blanquette de Veau ā Ancienne - klassisk (gammaldags) fransk kalvgryta
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Klassisk nässelsoppa
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Salsa marinara, klassisk italiensk tomatsås
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tore Wretman
-
Sauce ā la orange, apelsinsås
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Julia Child
-
Navarin dagneau, klassisk lammgryta med majrova eller kålrot
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Hemlagad kalvbuljong, kalvfond (ljus köttbuljong)
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
-
[1]
-