
Klassisk inkokt makrill, kokt makrill
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 226

Kcal / portion: 953

GBR (GI) / port: 7
Recept: 3811 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 18%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min + 2 tim )
- Skär fisken i 3-4 centimeter tjocka skivor. Ställ dem tätt bredvid varandra i en kastrull så att de behåller formen.
- Koka upp lag och slå den över så att det täcker fisken.
- Låt fisken sjuda cirka 10 minuter tills fenorna lätt lossnar, varefter fisken får kallna i sitt spad.
- Vispa upp crème fraiche så att den blir fast. Blanda ner senap och smaka av.
- Skala och koka potatis.